Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 tbsp | Olivolja | |
Melonsallad | ||
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 dl | Quinoa | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 kg | Vattenmelon, (0,5 st) | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
75 g | Fetaost | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd |
Sätt ugnen på 175 grader.
Melonsallad: Koka ditt gryn enligt anvisning på förpackningen. Sila sedan av vattnet och spola kallt i ett durkslag.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor.
Hetta upp smör och olja i en stekpanna och bryn filéerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg över kycklingfiléerna på ett ugnsfast fat och sätt in i ugnen ca 15-20 min.
Melonsallad: Skala och tärna melonen. Skölj och finhacka halva krukan basilika och finhacka chilin.
Blanda samman i en stor skål med det kalla grynet och tillsätt olja och balsamvinäger. Smaka av med lite salt och peppar. Lägg upp melonsalladen på ett fat och smula över fetaost och toppa med resten av basilikabladen.
Servera kycklingen tillsammans med melonsalladen.
Näringsvärde: 498 kcal, 43 g protein, 18 g fett, 39 g kolhydrater
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana