Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Rödlök | |
200 g | Vanliga Tomater | |
3 tbsp | Basilika - fryst | |
1 dl | Soltorkade Tomater | |
4 tbsp | Olivolja | |
3 pc. | Vitlök | |
2 tsp | Sambal Oelek | |
500 g | Broccoli Fryst | |
400 g | Kycklingfile | |
150 g | Fetaost | |
6 dl | Matlagningsgrädde | |
140 g | Bacon Skivat |
Häll upp olivolja i en skål och rör ihop med basilika, soltorkade tomater, vitlök och rödlök.
Skär kycklingen i bitar ca 4x4 cm. Stek dessa väl saltade och pepprade i 2 msk äkta smör tills de fått färg. Strö över finhackad bacon och fräs.
Häll över kryddblandningen och rör om. Klicka över sambal och smula över fetaosten. Slå i grädden och låt allt puttra ihop.
Servera med kokt broccoli och tomater.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana