Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Vatten | |
3 tbsp | Kalvfond Buljong | |
0,5 tsp | Timjan - torkad | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
500 g | Broccoli Fryst | |
1 tbsp | Pepparmix | |
500 g | Fläskfile Färsk |
Orginalreceptet innehåller 3 msk sweet chili, här har det bytts ut mot 1 tsk sambal (valfritt)
Putsa filén. Bryn hela filén runt alla sidor. Gnid in med peppar. Sätt i liten ugnsform. Häll över kalvfond, sweet chili (eller sambal) samt 1 dl vatten.
Stek i ugn, ca 160 grader, 25 min eller tills innertemperaturen mäter drygt 70 grader. Låt svalna lite och skär upp i ca cm tjocka skivor.
Red av vätskan, skyn, med lite majsena och en skvätt grädde så får du en god sås till fläskfilén.
Koka broccoli eller annan grönsak och servera till.