Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tortilla | ||
1 tbsp | Smör | |
100 g | Riven Ost | |
320 g | Tortilla Wrap | |
600 g | Kycklinglårfile | |
380 g | Kikärtor Kokta | |
2 tbsp | Grillkrydda | |
2 tbsp | Rapsolja | |
Chipotletomater | ||
2 tsp | Chipotlepasta | |
200 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
Guacamole | ||
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Lime | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 pc. | Avokado |
Sätt ugnen på 200 grader.
Tortilla: Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme i ca 10 min. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt. Häll över kycklingen på ett fat.
Torka ur pannan och hetta upp olja. Sila av kikärtorna och spola dem i kallt vatten. Fräs kikärtorna frasiga ca 3 min.
Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden (8 st). Rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Täck med resten av osten och gratinera gyllene i ugnen i ca 5 min.
Guacamole: Gröp ur avokadoköttet och mixa samman med limeskal och saft, pressad vitlök och creme fraiche. Smaka av med lite salt.
Chipotletomater: Skölj och halvera tomaterna och skölj och finhacka koriander. Blanda i en skål med chipotlepasta och smaka av med lite salt.
Näringsvärde: 804 kcal, 53 g protein, 37 g fett, 59 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt