Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Oxfilé | ||
500 g | Oxfilé | |
Halloumi | ||
200 g | Halloumi | |
Peccorinotomat med örter och vitlök | ||
1 tbsp | Vitlökspulver | |
100 g | Riven Ost | |
1 tsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
4 pc. | Bifftomat | |
1 tsp | Torkad oregano | |
100 g | Riven Pecorinoost |
Börja med att skära av ett "lock" av bifftomaterna. Gröp därefter ur tomaterna på dess innehåll och lägg i en bunke. Sila av merparten av vätskan och blanda i riven peccorinoost, vitlökspulver, oregano, svartpeppar, timjan och lite olivolja. Fyll därefter tomaterna med blandningen och strö over riven ost. Gratinera tomaterna i varmluftsugn 175 grader ca: 15-20 minuter till osten fått fin färg. Under tiden, skär bort senor och ev. fett från oxfilen och skär hela oxfilebiten i 4 st stora bitar. Skiva halloumin i skivor om ca: 1/2 cm tjocklek. En klick smör och lite olivolja samt lite torkad peperoncino alt. peperoncinoolja istället för olivolja i en stekpanna på hög värme. Stek de stora bitarna oxfile hastigt men så att alla sidor får stekyta. Lite olivolja i en annan stekpanna på medelvärme där du steker halloumin tills den fått lite färg.
Servera
1 Vitlökspulver 49g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta