Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
140 g | Bacon Skivat | |
1 tbsp | Chilipeppar & -pulver | |
1 tsp | Salt | |
1 krm | Kanel Malen | |
2 pc. | Porter | |
2 tbsp | Olivolja | |
25 ml | Espresso | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
25 g | Mörk chokladkaka | |
2 pc. | Röd Paprika | |
33 cl | Folköl 3,5 % | |
2 tsp | Spiskummin | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
30 g | Jalapeno Färsk, (1 st) | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Chili Grillkrydda | |
1 kg | Högrev | |
3 pc. | Gul lök |
Skär högreven i 2x2 cm bitar. Bryn kött och bacon i olja. I omgångar så att köttet inte kokar vätskan.
I med löken, vitlöken, jalapenosen (finhackad), paprikan (finhackad) och fräs tills lök och paprika mjuknat.
Häll i öl och eventuellt vatten så att det täcker köttet med råge.
I med kryddorna, kaffe, choklad, rör om och låt sedan grytan sjuda i ett par, tre - fyra timmar. Köttet ska koka sönder till en härlig röra.
Smaka av med salt & ev. honung, njut av dofterna.
Servera med tillbehören och iskall öl.
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Grillkrydda Chili & Smokey Santa Maria