Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rödbetscoleslaw | ||
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Majonnäs | |
1 tsp | Senap | |
1 pc. | Schalottenlök | |
250 g | Vitkål | |
1 pc. | Päron Conference | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Vitpeppar | |
2 pc. | Rödbetor Färsk | |
Dillstuvad potatis | ||
1 krm | Vitpeppar | |
2 tbsp | Flytande Smör | |
600 g | Potatis | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
1 krm | Salt | |
3 dl | Standardmjölk | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
Korv | ||
1 pc. | Färsk persika | |
4 pc. | Kryddad Korv |
Värm ugnen till 200 grader
2: Dillstuvad potatis: Skala potatisen, skär i ganska små bitar och koka dem i ca 10 minuter.
3: Korv: Stek korven
4: Dillstuvad potatis forts: Hacka dillen.
5: Smält smöret i en liten kastrull, och rör ner mjölet. Häll över mjölken oh tillsätt 1 tsk salt, 1 krm peppar och dill. Koka upp under omrörning och koka samman i några minuter.
6: Rödbetscoleslaw: Hyvla vitkålen med en osthyvel. Riv ner lök, päron, och skalade rödbetor i samma bunke. Knåda gärna allt med händerna några minuter så det mjuknar.
7: Rör ner creme freiche , majonnäs och ev lite senap och rör ihop allt ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
8 Dillstuvad potatis forts: Häll av vattnet från potatisen och häll över dillstuvningen, rör om försiktigt.
Garnera gärna korven med några kvistar persilja. Servera med rödbetscoleslaw och den dillstuvade potatisen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt