Skip to main content
Skagenröra
Mari Bergman

Skagenröra

20 minEasy
270,20 kr
8 portions 17,71 kr per portion
Klassisk skagenröra som passar perfekt att servera som en förrätt eller som tillbehör till exempelvis lax.

480 gHandskalade Räkor
1 dlMajonnäs
1 pc.Rödlök
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
1 krmSvartpeppar Malen
4 tbspCitron, (2 st)
1 krmSalt
1 pc.Dill - färsk
Instructions
1

Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.

2

Sila av räkspadet från räkorna.

3

Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och smaka av skagenröran med citronsaft, salt och peppar.

4

Lägg upp skagenröran i en skål precis innan servering.

Photo:

Nurlan Emir