Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Strösocker | |
1 pc. | Färsk ingefära | |
400 g | Broccoli Färsk | |
240 g | Äggnudlar | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
400 g | Lövbiff | |
4 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
4 tsp | Rapsolja | |
1 dl | Hönsbuljong |
Blanda fisksås, soja, buljong och socker till en sås. Skala och strimla ingefäran (ca 8 cm) och bryt broccolin i bitar och skär i skivor.
Hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna, gärna med släpplätt-beläggning, med hälften av oljan. Stek lövbiffen ca 1 minut på varje sida. Stek köttet i omgångar, lägg upp köttet och håll det varmt.
Stek ingefära och broccoli i resten av oljan ca 2 min. Tillsätt köttet och såsen (o ev lite sambal oelek). Koka samman ca 1 minut. Servera med äggnudlar.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge