Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pajdeg | ||
125 g | Smör | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
2 tbsp | Vatten | |
0,5 dl | Sesamfrö | |
0,5 tsp | Salt | |
Fyllning | ||
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 tsp | Cayennepeppar | |
3 pc. | Ägg | |
2 dl | Standardmjölk | |
150 g | Riven Västerbottensost, (3 dl) | |
0,5 pc. | Zucchini | |
0,5 tsp | Salt |
Sätt ugnen på 200°.
Pajdegen: Tärna smöret. Nyp ihop ingredienserna till degen med fingrarna. Tryck ut degen i en form och nagga med en gaffel.
Förgrädda pajskalet i 10 min.
Fyllning: Halvera cocktailtomaterna. Fördela den rivna osten och tomaterna i pajskalet.
Vispa ihop ägg, mjölk, cayennepeppar och salt. Häll smeten över ost och tomater och grädda mitt i ugnen 20 min.
Hyvla långa remsor av zucchinin och dekorera pajen med. Grädda ytterligare 5 min.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria