Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sötsur sås | ||
1 tbsp | Arrowrot | |
2 tbsp | Ättiksprit | |
3 dl | Vatten | |
4 tbsp | Strösocker | |
1,5 tbsp | Grönsaksfond | |
0,75 dl | Kinesisk soja | |
Kyckling | ||
0,25 pc. | Rotselleri | |
2 dl | Böngroddar | |
1 pc. | Vanliga morötter | |
500 g | Kycklingfile | |
150 g | Färska champinjoner | |
1 pc. | Purjolök |
Ansa grönsakerna och svampen och skär allt i strimlor. Bryn kycklingköttet i knappt lillfingerstora strimlor. Hetta upp olja i en stor gryta. Bryn kycklingen. Krydda under tiden med salt och peppar. Stek köttet i ca 5 min varefter grönsaker (förutom groddarna) tillsätts. Stek ytterligare 3-4 minuter under omrörning. Blanda samtliga ingredienser till den sötsura såsen. Slå blandningen i pannan och koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Fördela böngroddarna i pannan. Vill man öka på med styrka så passar sambal olek till.
Servera med ris.
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge