Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
1 pc. | Citron | |
1 clove | Vitlök | |
2 dl | Ströbröd | |
1 pc. | Timjan | |
600 g | Torskfilé | |
Avokadosallad | ||
0,5 dl | Rödlök | |
1 tbsp | Persilja | |
1 pc. | Citron | |
0,5 dl | Chilipeppar Röd | |
2 pc. | Salladslök | |
1 tbsp | Kapris | |
2 pc. | Avokado | |
1 pc. | Vanliga Tomater | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Kalamataoliver |
Stek ströbrödet (Obs! Panko) i olja tills det börjar bli gyllenbrunt. Blanda med vitlök, citronskal och timjan. Smaka av med salt och peppar. Krydda fisken med salt och peppar och baka i ugn på ca 100 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. Strö över rikligt med ströbrödsblandning. Blanda alla ingredienser till salladen och smaka av med salt och peppar.
(Aujulay s.55)
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's