Skip to main content
Thailändsk kyckling

Thailändsk kyckling

30 minEasy
290,15 kr
4 portions 24,23 kr per portion
Thailändsk kyckling

1 dlVetemjöl
1 pc.Chilipeppar Röd
150 gSockerärta Fryst
1 pc.Paprika
4 pc.Kycklingfile Fryst
3 dlMatolja
1 tbspFisksås - Asiatisk
1 pc.Vitlök
0,5 dlCashewnötter Naturella
0,5 pc.Ostronsås
Instructions
1

Skär kycklingen i kuber. Panera i mjöl och fritera i omgångar. Oljan ska gå upp till ca 1,5 cm från botten. Ta bort oljan och lägg tillbaka de friterade kuberna i pannan. Tillsätt chili, vitlök, ostronsås och fisksås + eventuellt vatten. Låt koka medan riset kokar. När 5-10 minuter återstår av riset, tillsätt grönsakerna och stäng av plattan. Innan servering tillsätt nötterna.