Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kryddmix | ||
1 tbsp | Svartpeppar | |
3 tbsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
1 tsp | Vitpeppar Malen | |
1 tbsp | Chilipulver | |
1 tbsp | Salt | |
1 tbsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Vitlökspulver | |
Mangosalsa | ||
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Lime | |
2 pc. | Mango | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
Tillbehör | ||
3 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
2 pc. | Avokado | |
1 pc. | Tortilla - Små | |
Tacokött | ||
1 tbsp | Kinesisk soja | |
1 kg | Fläskkarré Skivor | |
1 pc. | Lime | |
1 pc. | Apelsin | |
5 clove | Vitlök | |
0,5 L | Läsk liten | |
1 tsp | Spiskummin |
Skär karrén (benfri) i små bitar och massera in kryddmixen. Pressa över lime och apelsin. Tillsätt soja, spiskummin, vitlök och låt marinera i minst 1 timme, gärna över natten.
Spara marinaden. Stek köttet. När köttet fått färg häll över marinaden. Häll över cola så att det täcker, fyll på när det behövs. Koka minst 2 timmar under lock. Ta av locket mot slutet.
Servera med tortillas, gucamole och mangosalsa.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitlökspulver 49g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1