Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Bladpersilja - färsk | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
1 pc. | Schalottenlök | |
1,5 tbsp | Oxfond | |
40 g | Parmesanost | |
2 dl | Vatten | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
0,5 pc. | Aubergine | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 tbsp | Olivolja | |
200 g | Lammfärs | |
400 g | Tortiglioni |
Bryn färsen i olja. Lägg i lök, vitlök och chili. Tillsätt tomatpuré, fond och vatten. Koka ihop ca 10 minuter. Stek aubergine (i tärningar) i en annan panna i olja tills de är gyllenbruna. Häll i lammfärsen och persiljan och smaka av med salt och peppar. Blanda med pasta och strö över riven parmesan.
(Aujulay s.39)
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste