Skip to main content
Pasta med lammfärs, aubergine och chili

Pasta med lammfärs, aubergine och chili

30 minEasy
243,15 kr
4 portions 24,85 kr per portion
Pasta med lammfärs, aubergine och chili

2 tbspBladpersilja - färsk
1 cloveVitlök Färsk
1 pc.Schalottenlök
1,5 tbspOxfond
40 gParmesanost
2 dlVatten
2 tbspTomatpuré
0,5 pc.Aubergine
0,5 pc.Chilipeppar Röd
2 tbspOlivolja
200 gLammfärs
400 gTortiglioni
Instructions
1

Bryn färsen i olja. Lägg i lök, vitlök och chili. Tillsätt tomatpuré, fond och vatten. Koka ihop ca 10 minuter. Stek aubergine (i tärningar) i en annan panna i olja tills de är gyllenbruna. Häll i lammfärsen och persiljan och smaka av med salt och peppar. Blanda med pasta och strö över riven parmesan.

(Aujulay s.39)