Skip to main content
Fisksoppa från Menton

Fisksoppa från Menton

30 minEasy
332,20 kr
4 portions 31,53 kr per portion
Fisksoppa från Menton

1 pc.Hela Tomater Konserverade
1 tspFänkål Krydda
2 pc.Gul lök
1 tbspPersilja - fryst
0,5 tspTimjan
400 gTorskfilé Fryst
1 pc.Apelsin
3 tbspFiskfond
4 pc.Potatis
1 cloveVitlök Färsk
1,2 LVatten
2 tbspMat & Bak Smör/Margarin
Instructions
1

Skär potatis i små tärningar. Hacka lök och dela fänkål i mindre bitar (alt. krydda).

2

Fräs grönsakerna i en gryta med lite fett. Slå i tomater, vatten, fiskfond och timjan. Koka i 20 min.

3

Skär fisken (halvtinad) i sockerbitsstora bitar. Lägg i soppan och låt sjuda 5-10 minuter.

4

Smaka av med salt, peppar, saft från 1/2 apelsin, vitlök och persilja.

(Annas mat s. 105)