Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Hela Tomater Konserverade | |
1 tsp | Fänkål Krydda | |
2 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Persilja - fryst | |
0,5 tsp | Timjan | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
1 pc. | Apelsin | |
3 tbsp | Fiskfond | |
4 pc. | Potatis | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
1,2 L | Vatten | |
2 tbsp | Mat & Bak Smör/Margarin |
Skär potatis i små tärningar. Hacka lök och dela fänkål i mindre bitar (alt. krydda).
Fräs grönsakerna i en gryta med lite fett. Slå i tomater, vatten, fiskfond och timjan. Koka i 20 min.
Skär fisken (halvtinad) i sockerbitsstora bitar. Lägg i soppan och låt sjuda 5-10 minuter.
Smaka av med salt, peppar, saft från 1/2 apelsin, vitlök och persilja.
(Annas mat s. 105)
1 Hela Skalade Tomater Pelati Mutti
1 Persilja Finhackad Fryst 50g Garant
1 Apelsin EKO "Navelinas" Klass1
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste