Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
4 pc. | Kycklingklubba Färsk | |
2 tbsp | Rosmarin - torkad | |
1 pc. | Rödlök |
Kycklingklubbor i ugn Sätt ugnen på 225°. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Skiva löken tunt. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form. Bottna formen med vin, olja och resten av salt och peppar. Sätt in formen i ugnen och ugnsstek kycklingen i ca 45 minuter, eller tills köttsaften efter stick i den tjockaste delen på klubborna är genomskinlig. Vänd kycklinglåren efter ungefär halva tiden och späd samtidigt med ytterligare vin om det behövs. Servera kycklingen tillsammans med vin- och lökskyn.