Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Flingsalt | |
1 tbsp | Japansk soja | |
2 pc. | Avokado | |
1 pc. | Wasabi | |
0,5 dl | Risvinäger | |
250 g | Risnudlar | |
2 tbsp | Sesamfrö | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Ingefära inlagd | |
400 g | Laxfilé | |
0,5 dl | Strösocker |
Skär bort skinnet från laxen. Blanda flingsalt med 2 msk socker och klappa in laxen på båda sidor.
Klyv och strimla gurkan på längden m potatisskalare. Skiva avokado.
Rosta sesamfrö.
Rör ihop vinäger och 0,5 dl socker.
Koka upp rejält med saltat vatten i en stor kastrull.
När vattnet kokar hetta upp lite olja i en panna.
Koka nudlar i vattnet och stek laxen i panna på samma tid som nudlarna kokar.
Strö sesamfrö över den stekta laxen, dressa nudlarna i risvinägern och servera med övriga tillbehör.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Ingefära Gari 145g Blue Dragon