Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Ägg | |
2 tsp | Salt | |
1 tsp | Vitpeppar Malen | |
0,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 pc. | Blomkål Färsk | |
2 tbsp | Smör | |
1 dl | Riven Ost | |
1 tbsp | Franska Örter |
Kokar ett medelstort blomkålshuvud som delats i mindre buketter ca 10 min, inte så de blir för mjuka för de ska vara lite crunchiga, häll över i ett durkslag och låt de rinna av, mosa buketterna lite lätt med en gaffel, direkt i durkslaget dvs ska vara lite bitar fortfarande. Blanda ihop ½ dl grädde, en klick smör, 1 dl riven ost, salt, peppar och så tog jag franska örter. Rörde ner blomkålen och sen en äggula. Klickade ut dem på smörpapper på en plåt, blev 6 st sen gräddade jag dem i 200 g ca 20 min. Servera som tillbehör till de flesta rätter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt