Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pepparrotskräm | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Pepparrot Färsk | |
1 tbsp | Majonnäs | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Minipajer | ||
1 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Riven Ost | |
5 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Topping | ||
0,2 pc. | Dill - färsk | |
25 g | Räkor i Lake |
Sätt ugnen på 200 grader.
Knäck äggen i en skål och vispa ihop med grädde, creme fraiche salt och peppar. Riv osten.
Placera 10 muffinsformar på en plåt. Fördela först äggblandningen och sedan den rivna osten i muffinsformarna. Grädda 10-12 minuter tills pajerna har fin färg. Tag ut och låt pajerna svalna. Obs! Pajerna reser sig rätt mycket i ugnen men sjunker då man tagit ut dom ur ugnen.
Pepparrotskräm: Riv pepparroten och vispa ihop med creme fraiche och majonnäs, smaka av med salt och peppar. Toppa varje minipaj med ca 1 tsk pepparrotskräm och ett par räkor.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria