Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Pumpakärnor | |
1,5 tsp | Bikarbonat | |
1 tsp | Smör | |
2 dl | Vetemjöl | |
1 dl | Linfrö Helt | |
1 dl | Sötmandel Hel | |
1 tsp | Salt | |
2 dl | Grahamsmjöl | |
0,5 dl | Sirap Mörk | |
2 dl | Havregryn | |
1 dl | Kruskakli | |
4,5 dl | Filmjölk Naturell |
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en brödform (ca 1½ liter) med smör.
Blanda havregryn, vetemjöl, grahamsmjöl, kruskakli, pumpakärnor, linfrö, mandel, bikarbonat och salt i en bunke.
Rör i filmjölk och sirap.
Klicka ner smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim.
Ta ut brödet ur formen och låt svalna på ett galler under bakduk.
Skär i skivor och servera!
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt