Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Kokosmjöl | |
1 dl | Mandelmjöl | |
0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
5 pc. | Ägg | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 dl | Linfrön Krossade | |
2 tbsp | Fiberhusk | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
2 tsp | Bakpulver | |
50 g | Smör | |
0,25 dl | Chiafrö | |
2 tbsp | Pofiber |
Vispa äggen fluffigt. Smält smöret och rör ner det, grädden och yoghurten i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och rör sedan ner det i äggsmeten. Låt sedan smeten stå och svälla 5-10 min. Blöt händerna med kallt vatten och forma runda bollar. Lägg på bakplåtspapper och platta till dom. Grädda i ugn ca 20-25 minuter på 175 grader. Låt bullarna kallna på galler.
Photo:
Erica (Mig själv)
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt