Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Glasyr | ||
1 dl | Hasselnötter | |
1 tbsp | Smör | |
7 tbsp | Vispgrädde | |
200 g | Chokladkaka Ljus | |
Kakan | ||
3 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Kokosmjöl | |
1 dl | Mandelmjöl | |
0,5 tbsp | Sötningsmedel |
Börja med kakan. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning poröst. Blanda ner mandelmjöl, kokosmjöl och det smälta smöret. Smörj en pajform eller en springform med smör. Häll sedan smeten i formen jämnt fördelat i formen. Grädda i 25-30 minuter tills kakan har blivit gyllenbrun. Låt svalna.
Smält chokladen på låg värme. Blanda ner grädden och smöret och till sist de hackade hasselnötterna. Och bred ut på kakan jämnt fördelat på hela kakan. Låt kakan svalna och ställ den i kylen. Blir bäst dagen efter. Servera gärna kakan dagen efter med grädde.
Photo:
Erica (Mig själv)