Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Fiskfond | |
600 g | Koljafile | |
1 tbsp | Färsk timjan | |
0,5 pc. | Citron | |
1 kg | Potatis | |
2 clove | Vitlök |
Sätt ugnen på 100 grader. Salta fisken. Skala och hacka vitlöken. Blanda grädde, vitlök, fiskfond, timjan, rivet citronskal, citronsaft i ugnssäker form. Dela fisken i porttionsbitar och lägg i formen. Tillaga i mitten av ugnen ca 35 min. Strö över färsk timjan. Servera med pressad potatis och kokta grönsaker.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts