Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
1 pc. | Ägg | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
420 g | Persika Konserverad | |
1 g | Vaniljstång, (1 st) | |
2 dl | Hallon | |
1 dl | Strösocker | |
Pajdeg | ||
3 dl | Glutenfri mix | |
1 tsp | Bakpulver | |
1 dl | Strösocker | |
150 g | Smör |
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret. Blanda socker, mjölmix och bakpulver och rör i smöret. Tryck ut degen i en pajform.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Vispa samman fröna med socker och ägg. Rör i crème fraîche.
Lägg persikohalvorna med snittytan nedåt i pajskalet. Häll fyllningen runt om, och var noga med att inte hälla på persikorna – annars kan de få ful färg i ugnen. Placera till sist ut hallonen. Grädda i 20-30 minuter och låt svalna.