Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köttbullar | ||
3 tbsp | Ströbröd | |
1 tbsp | Smör | |
1 tsp | Salt | |
1,5 dl | Mjölk | |
1 tsp | Garam Masala | |
400 g | Nötfärs | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
Sås | ||
3 dl | Gräddsås | |
0,5 tsp | Garam Masala | |
0,5 dl | Vatten | |
0,5 tsp | Torkad gurkmeja |
Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla ca 5 min. Rör i salt, garam masala, vitlök och färsen. Arbeta färsen smidig och forma till stora, ovala köttbullar. Stek dem i smör i en stor stekpanna runt om, ca 5 min. Häll i vattnet och såsen. Krydda med garam masala och gurkmeja. Låt såsen koka några minuter och strö över grovhackad koriander. Basmatiris är gott till.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt