Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Hönsbuljong | |
2 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Smör | |
200 g | Färska champinjoner | |
1 tbsp | Majsstärkelse | |
1 dl | Basilika - färsk | |
1 pc. | Gul Paprika | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
2 dl | Vispgrädde | |
600 g | Kycklingfile |
Skär kycklingen i bitar. Ansa och skär svampen i halvor. Skala och hacka vitlöken. Stek kyckling, svamp och vitlök i en stekpanna med matfettet i ca 5 min. Krydda med salt och peppar. Rör ner paprika, grädde, buljong och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter. Red eventuellt med lite majsstärkelse utrört i kallt vatten. Strimla och vänd ner basilika eller persilja. Servera med pasta eller ris.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta