Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Chiliflakes | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 tbsp | Olivolja | |
3 krm | Flingsalt | |
200 g | Grönkål |
Grönkålschips: Sätt ugnen på 160 grader.
Skär bort stammen på grönkålen och skär bladen i stora bitar. Skölj bladen, lägg dem på en handduk och torka bort vattnet ordentligt. Lägg grönkålsbladen i en bunke och tillsätt olja, salt och chiliflakes. Massera grönkålen ordentligt.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och strö ut hälften av grönkålen så att den ligger glest. Rosta i ca 15 min. Rosta resten av grönkålen på samma sätt. Klart att servera!
Styling: Carina Hejde & Mari Bergman
Photo:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt