Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
50 g | Ruccolasallat | |
100 g | Fetaost | |
400 g | Spaghetti | |
Lax | ||
600 g | Laxfilé | |
2 krm | Flingsalt | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
0,5 dl | Balsamvinäger |
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör tills det smält samman. Häll marinaden över laxfiléerna. Stek i ugn på 225° i ca 15-20 minuter.
Koka pastan enligt anvisning på paketet, men glöm inte att spara 100g till grönsakssoppan. Häll av vattnet och lägg upp pastan i en skål. Smula ner fetaosten och vänd ner ruccolasalladen.
Blanda och servera!
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta