Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Parmesanost | |
2 tbsp | Flytande Smör och Margarin | |
2 pc. | Kycklingfile Fryst | |
4 pc. | Skivad Ost | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
250 g | Lufttorkad Skinka | |
1 tbsp | Vetemjöl | |
250 g | Färska champinjoner |
Skär varje kycklingfilé i två tunna skivor, platta till dem. Blanda mjöl och kryddor och vänd kycklingen häri. Bryn smöret i stekpanna och låt kycklingskivorna ta färg under vändning då och då. Sänk värmen. Skiva champinjonerna tunt och lägg dessa ovanpå kycklingen, täck med skinkskivorna och placera osten överst. Strö över parmesanost. Täck med lock och låt rätten stå över svag värme tills osten smält, 4-5 min. Den som har en skvätt sherry eller marsalavin kan späda skyn i pannan efter brynandet.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt