Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
600 g | Fläskfile Färsk | |
1 tsp | Salt | |
7 pc. | Soltorkade Tomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Vispgrädde | |
50 g | Salami pålägg | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 kg | Potatis | |
1 tbsp | Basilika - torkad |
Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra köttet. Bryn filén i smör i en het stekpanna. Skär djupa skåror i köttet med ca 1 cm mellanrum. Lägg en vikt salami skiva och en bit tomat i varje skåra. Lägg köttet i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde och tomatpuré och häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med smörfräst spenat och kokt pasta eller klyftpotatis.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria