Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
0,4 pc. | Formfranska | |
0,25 pc. | Oregano - färsk | |
50 g | Parmesanost | |
1 000 g | Krossade Tomater | |
1 krm | Salt | |
6 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 tsp | Strösocker | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,75 pc. | Basilika - färsk | |
3 dl | Vatten |
Härlig och lättlagad.
Klyfta eller grovhacka tomaterna och lägg i en kastrull med tomatkross, vatten, buljong, socker, basilika, oregano och en tredjedel av olivoljan. Låt det hela koka upp och sjuda under lock i 30 minuter smaka sedan av med salt och peppar.
Stek eller rosta brödskivorna på båda sidor och resten av oljan, pressa över vitlöksklyftorna och dela brödet i bitar, 2x2 cm.
Tillsätt brödbitarna till soppan och låt sjuda ytterligare i fem minuter tills brödet "sugits upp"
Smaka av och servera men riven parmesanost.
3 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria