Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Rapsolja | |
2 dl | Gröna Ärtor Frysta | |
2 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Chilipulver Chipotle | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
4 tbsp | Fiskfond | |
2 dl | Vispgrädde | |
125 g | Salladslök | |
2 clove | Vitlök | |
4 pc. | Ägg | |
200 g | Räkor Skalade | |
2 pc. | Schalottenlök |
Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Skär salladslöken i tunna skivor. Fräs schalottenlöken i oljan i en stekpanna på svag värme ca 5 minuter, utan att den får färg. Tillsätt vitlök, chilipeppar och tomatpuré. Fräs ytterligare 1 minut. Häll på fisk- och skaldjursfonden. Koka upp och låt sjuda 15 minuter. Tillsätt grädde och oregano. Fortsätt koka ca 3 minuter. Tillsätt salladslök och ärter. Smaka av med salt och peppar. Fördela soppan i skålar. Toppa med räkor och pocherade eller löskokta ägg.
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste