Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
5 pc. | Kycklingfile | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
8 pc. | Färska champinjoner | |
200 g | Riven Gratängost | |
2 pc. | Creme Fraiche Naturell | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 tsp | Salt | |
2 dl | Cashewnötter Saltade | |
1 pc. | Röd Paprika | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Kinesisk soja |
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar.
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna.
Skär champinjonerna i kvartar.
Smörj en ugnsfast form. Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen.
Blanda ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen i formen och strö över riven ost. Tillaga i ugnen i cirka 20-25 minuter.
Servera med ris eller pasta och en god sallad och eventuellt en skål med cashewnötter till.
Photo:
Anna Westrin
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge