Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Persilja - färsk | |
1 tsp | Salt | |
4 tbsp | Olivolja | |
500 g | Linguine | |
1 tbsp | Kapris | |
300 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Rödlök | |
1 g | Färsk tonfisk | |
1 pc. | Vitlök |
Koka upp lättsaltat vatten och lägg i pastan när vattnet börjar koka.
Finhacka rödlöken och en vitlöksklyfta, dela tomaterna i halvor och öppna burkarna med tonfisk och låt oljan rinna av.
Värm 3 msk olivolja i en stor stekpanna, lägg i röd- och vitlök och låt dem fräsa tills de mjuknat. Tillsätt tomathalvorna, salt och peppar. Låt sedan såsen puttra i ca 5 minuter.
Blanda ner tonfisk, kapris, persilja och ytterligare 1 msk olivolja. Låt sedan såsen sjuda i ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Häll av vattnet från pastan när den kokat färdigt och häll sedan tonfisk- och tomatsåsen över pastan.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt