Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vispgrädde | |
3 tbsp | Sweet Chili | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök | |
250 g | Riven Gratängost | |
1 tsp | Salt | |
500 g | Blandfärs | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
800 g | Potatis Fast |
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och koka potatisen tills den är helt klar. Slå av vattnet. Under tiden steker du köttfärsen. När färsen nästan är klar hackar du ner vitlöken och steker med i ca 3 minuter. När köttfärsen är klar häller du i Sweet chili såsen, salt och peppar. Smaka av med honungen. Låt små steka på svag värme i ca 5 minuter. Smöra en ugnsform och häll i potatisen. Fördela köttfärsen jämt över potatisen och häll på grädden. Toppa med ost och in i ugnen i ca 20 minuter tills grädden kokar och osten får fin färg.
Serveras gärna med en fetaost sallad.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel