Skip to main content
Fylld kycklingfilé med bulgur

Fylld kycklingfilé med bulgur

1 hEasy
272,75 kr
4 portions 30,63 kr per portion
Fylld kycklingfilé med bulgur

3 dlBulgur
1 krmSvartpeppar Malen
1 krmSalt
1 tbspRapsolja
600 gKycklingfile
2 dlCreme Fraiche Naturell
200 gSoltorkade Tomater
100 gFeferoni
2 tbspBasilika - fryst
0,5 dlAjvar
Instructions
1

Värm ugnen till 200°.

Hacka de soltorkade tomaterna och feferonin, blanda med basilika. Gör ett snitt i kycklingfiléernas långsida och fyll dem med en del av grönsaksfyllningen. Återstående grönsaksblandning rörs ner i lätt crème fraiche och ajvar relish. Salta och peppra kycklingen. Bryn dem i rapsolja med smörsmak och lägg i en ugnsform. Klicka ut crème fraiche-såsen runtom kycklingen. Baka i ugnen ca 30 min.

Under tiden rätten står i ugnen, koka bulgur enligt anvisning på paketet.