Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Bulgur | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
600 g | Kycklingfile | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
100 g | Feferoni | |
2 tbsp | Basilika - fryst | |
0,5 dl | Ajvar |
Värm ugnen till 200°.
Hacka de soltorkade tomaterna och feferonin, blanda med basilika. Gör ett snitt i kycklingfiléernas långsida och fyll dem med en del av grönsaksfyllningen. Återstående grönsaksblandning rörs ner i lätt crème fraiche och ajvar relish. Salta och peppra kycklingen. Bryn dem i rapsolja med smörsmak och lägg i en ugnsform. Klicka ut crème fraiche-såsen runtom kycklingen. Baka i ugnen ca 30 min.
Under tiden rätten står i ugnen, koka bulgur enligt anvisning på paketet.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt