Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 dl | Grönsaksfond | |
1 tbsp | Garam Masala | |
100 g | Fryst Bladspenat | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 pc. | Gul lök | |
3 dl | Röda Linser Torkade | |
2 tsp | Curry | |
2 pc. | Kanel Hel | |
0,5 dl | Citron |
Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i 2 msk olja. Tillsätt curry, garam masala och gurkmeja och låt fräsa med 1 minut. Skölj linserna. Tillsätt 1,5 liter vatten, grönsaksfond, linser och kanelstänger. Koka under loch tills linserna blivit mjuka, 10-15 minuter. Rör ner krossade tomater, spenat och citronjuice. Smaka av med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
2 Krossade Tomater 390g Garant