Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Bladpersilja - färsk | |
1 clove | Vitlök | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Salt | |
2 tsp | Dijonsenap | |
Bönsallad | ||
400 g | Vita Bönor Naturella | |
0,5 pc. | Purjolök | |
500 g | Morötter | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 pc. | Lök | |
1 tbsp | Flytande Smör och Margarin | |
0,5 kg | Potatis |
Sätt ugnen på 225 grader.
Skrapa morötter och potatis och strimla/skiva. Strimla purjolök och klyfta löken.
Lägg dem på en plåt och häll över olivoljan. Stek mitt i ugnen ca 20 min.
Spola av bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av.
Skölj och hacka bladpersiljan. Blanda dressingen. Häll i bönorna och rör om.
Skölj och klyfta champinjonerna. Stek dem i smör ca 5 min. Stek därefter sockerärtorna ett par minuter.
Blanda ner den stekta svampen, sockerärtorna och rotfrukterna/löken i bönsalladen.
Salladen är godast nygjord, men går att förbereda. Värm den ca 5 min i 225 grader.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt