Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Salt | |
100 g | Spenat Blad | |
800 g | Potatis Fast | |
70 g | Bacon Tärnat | |
3 tbsp | Olivolja - Eko | |
1 g | Caviar & Stenbitsrom | |
1 g | Färsk bladspenat |
Skala potatis och grovriv i mixer
Olja en plåt, klicka ut den rivna potatisen i tunna plättar. Pensla med olja och salta.
Grädda i 200 grader varmluft, 15-20 min.
Bacon/spenatröra:
Hetta upp en stekpanna, stek bacontärningar. Häll i babyspenat de sista 3 minuterna och låt fräsa tillsammans.
SERVERING: För den som äter fisk: Stenbitsrom, färsk spenat och en klick Creme Fraiche och citronklyfta. För den som inte äter fisk: Stekta bacontärningar, spenat och lingon
Dryck: Vatten med citronskiva
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1