Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gräslök - färsk | |
100 g | Rädisor | |
2 tbsp | Majonnäs | |
2 tbsp | Äppelcidervinäger | |
1 pc. | Vitlök Färsk | |
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
1 kg | Färskpotatis | |
3 pc. | Salladslök |
Skrubba eller pil potatis och lägg dem i saltat vatten
Skär rädisorna i tunna skivor, och lägg dem i iskallt vatten.
Vänd försiktigt potatisen i dressingen och gör därefter samma sak med lök och rädisor.
Koka potatisen, skruva ner tills potatisen kokar lätt, och låt dem koka i ca. 10 minuter. eller tills de är mjuka.
Hacka salladslök, vitlök och gräslök.
Bort vattnet från potatisen, skär dem i inte alltför små bitar, och stil sedan potatisen i frysen eller kylskåpet.
Dressingen: Blanda majonnäs, gräddfil och vinäger och krydda med socker, salt och peppar.
Photo:
Thomas
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
2 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1