Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,5 g | Saffran | |
320 g | Linguine | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Fiskbuljong | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Kräftstjärtar |
Koka pasta al dente. Spara lite pastavatten.
Finhacka lök och fräs mjuk i panna.
Lös en tärning fiskbuljong i 2 dl vatten.
Tillsätt saffran, fiskbuljong och créme fraiche i pannan, koka upp. Reducera till krämig konsistens.
Grovhacka färsk dill.
Tillsätt dill och kräftstjärtar (avrunnen). Låt sjuda någon minut. Smaka av med salt och peppar.
Blanda såsen med nykokt pasta. Tillsätt pasta vatten om såsen blir för tjock.
Servera med valfri sallad.