Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Västerbottenslax | ||
3 krm | Citronpeppar | |
1 tsp | Olivolja | |
150 g | Riven Västerbottensost | |
1 pc. | Laxfilé Fryst | |
2 krm | Salt | |
Ruccolasallad | ||
1 pc. | Citron | |
1 tsp | Olivolja | |
65 g | Ruccolasallat | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
Pressad potatis | ||
1 krm | Salt | |
800 g | Potatis |
Skala och koka potatis i saltat vatten, gärna en mjölig sort. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsform. Häll lite olja över laxen och salta + peppra. Fördela den rivna osten över bitarna. Laga mitt i ugnen ca 10-15 min tills laxen är genomstekt. Pressa potatisen tillsammans med lite salt. Blanda ruccolasalladen med olivolja, tomat och lite pressad citron. Servera!
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt