Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kött och rödbetor | ||
1 tbsp | Honung Flytande | |
800 g | Rödbetor Färsk | |
200 g | Getost, Chevre | |
4 tbsp | Olivolja | |
600 g | Fläskkotlett | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
Tillbehör | ||
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Salladsmix | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
200 g | Yoghurt för Matlagning |
Skala och dela rödbetor i klyftor, fördela i en ugnsform och häll över lite olivolja + salta lätt. Rosta i ugnen ca 30min på 225 grader. Smula sedan över getosten och rosta ca 5-10 min till. Bryn skivad kotlett i en klick smör eller olja tills de får fin färg. Rör ihop soja, lite olja + honung och pensla köttet. Lägg köttet i en form (gärna med lock) och stek i ugnen 5-10min. Severa med en kall sås som t ex. vitlökssås. Blanda yoghurt med vitlök och salt efter smak. Sallad som passar till är t ex. Napolitana eller annan med ruccola.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1