Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
2 pc. | Vanliga Tomater | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
100 g | Gurka | |
Dressing | ||
3 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
Pajdeg | ||
3 dl | Vetemjöl | |
150 g | Smör | |
2 tbsp | Vatten | |
Fyllning | ||
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 tbsp | Paprikakrydda | |
0,5 tsp | Örtsalt | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 pc. | Ägg | |
200 g | Riven Gratängost, (4 dl) | |
200 g | Kassler |
Arbeta ihop degen och låt den vila i kylen ca 1 timme. Kavla ut degen och lägg den i en pajform. Pricka botten med en gaffel.
Grädda i 250 gr ca 10 min i mitten av ugnen.
Vispa samman ägg och grädde till fyllningen. Tillsätt ost, hackad kassler, örtsalt och svartpeppar.
Häll fyllningen i pajskalet och krydda med paprikapulver över pajen. Grädda i 225 gr ca 20 min. Servera tillsammans med salladen.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Paprikapulver 37g Santa Maria