Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Nötfärs | |
1 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Standardmjölk | |
1,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Potatismjöl | |
500 g | Potatis Fast | |
4 tbsp | Ströbröd | |
1,5 krm | Svartpeppar |
Blanda ströbröd, potatismjöl och mjölk eller vatten. Låt det svälla minst 10 min. Lägg färsen och salt och blanda väl. RÖr sedan ner ägg, peppar och ca 2 msk riven lök. Allt ska bara vara väl blandat, arbetas färsen för mycket blir den seg. Forma färsen på vattensköljt skärbräde till 8-10 biffar, ca 1 cm tjocka. Stek biffarna i en stekpanna. Skala och koka potatisen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria