Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Flingsalt | |
2 pc. | Rödlök | |
2 pc. | Zucchini | |
700 g | Torskfilé | |
4 pc. | Kvisttomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
2 krm | Svartpeppar | |
4 dl | Långkornigt Ris | |
1 pc. | Citron | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Smör |
Skala och skiva löken. Hetta upp smör i en stek panna och stek löken mjuk på inte allt för hög värme och utan att den tar färg.
Lägg den stekta löken i en ugnsfast form. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. Lägg på fiskfiléerna och pressa hälften av citronerna över. Salta och Peppra.
Blanda grädden och senapen och häll över fisken. Ställ in på 200g i 15-20 minuter.
Koka upp riset enligt förpackningen.
Skär zucchinin i tunna skivor på längden. Stek dem hastig i olja. Tillsätt fint hackad vitlök men var aktsam så det inte bränns vid. Pressa över resten av citronerna, salta och peppra.
Servera med fisken och riset.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
2 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria