Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Huvudmålet | ||
2 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
1 kg | Potatis Fast | |
400 g | Hokifilé | |
1 krm | Flingsalt | |
4 pc. | Soltorkade Tomater | |
2 tbsp | Smör | |
Fetaostsallad | ||
0,5 pc. | Salladsmix | |
75 g | Fetaost | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
2 tsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 tsp | Balsamvinäger | |
Dillsås | ||
2 tbsp | Dill - torkad | |
2 pc. | Ägg | |
1 dl | Rapsolja | |
2 tbsp | Senap | |
1 tbsp | Honung |
Huvudmålet:
Koka potatisen i saltat vatten under lock tills den är genomkokt, tar ungefär 20 min. mät upp smöret i en skål. Finhacka soltorkade tomater. dela citronen på mitten och pressa över smöret. Blanda smör, tomater och citron till en pasta. Dela filéerna på mitten och lägg i ugnsfast form. Klicka på smörblandningen på fisken och stek i mitten av ugnen i ungefär 10 minuter tills fisken är klar.
Fetaostsallad:
Skär gurkan på längden, skär i skivor. Hacka rödlöken. Hacka persilja till ungefär 1 msk. Blanda gurka, salladsmix, hackad persilja och rödlök. Smula ner fetaosten och droppa lite olivolja och balsamvinäger över, blanda och låt stå till servering.
Dillsås:
Separera äggen och blanda äggulor, senap och honung i en skål. Tillsätt rapsolja lite i taget medan du hela tiden vispar ordentligt tills såsen tjocknar. Smaksätt med dill och eventuellt salt och peppar.
Servera fisken med kokt potatis, fetaost sallad och dillsåsen.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel