Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Smördeg | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Kanel | |
2 tsp | Koriander - torkad | |
400 g | Kikärtor Kokta | |
1 pc. | Ägg | |
1 tsp | Salt | |
400 g | Pastasås | |
2 tsp | Spiskummin | |
400 g | Lammfärs | |
1 tbsp | Olivolja |
Sätt ugnen på 225°C.
Bryn färsen i oljan i en stekpanna. Krydda med spiskummin, koriander, kanel, salt och peppar. Tillsätt pastasåsen och låt småkoka 3–4 minuter.
Häll av, skölj och låt kikärterna rinna av.
Lägg färsröran i en smord ugnssäker form.
Rulla ut smördegen och lägg över röran. Skär små snitt i degen med en vass kniv. Pensla ytan med uppvispat ägg.
Tillaga i mitten av ugnen ca 25 minuter. Bjud gärna med en fräsch grönsallad.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt