Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Svampsås | ||
250 g | Ricottaost | |
2 dl | Mellanmjölk | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tsp | Dragon - torkad | |
Till servering | ||
50 g | Solroskärnor Rostade & Saltade | |
75 g | Prästost | |
Tortellini | ||
500 g | Tortellini | |
300 g | Grönsaksblandningar |
Koka upp vatten till tortellinin.
Svampsås: Skala och hacka löken. Ansa och dela champinjonerna i fjärdedelar.
Stek lök och svamp i oljan i en gryta och pressa ner vitlöken mot slutet. Rör ner ricotta, mjölk och dragon och låt det sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Hacka persiljan och rör ned i svampsåsen strax före servering.
Tortellini: Koka tortellini och grönsaksmix ca 4 minuter. Häll av i ett durkslag och låt rinna av.
Vänd ner tortellini och grönsaker i svampsåsen. Toppa med solroskärnor, ost och mangoldskott. Det är gott med en vinägrett till mangoldskotten.